We helpen je graag!

Hieronder vind je de lijst met veelgestelde vragen die wij krijgen. We hopen je zo volledig te kunnen helpen.
Mocht je toch nog een vraag hebben kun je deze insturen via het contact formulier.

Bekijk hier onze maattabel. Bij ieder artikel kun je de maattabel openen. Wanneer je een bepaalde maat niet kunt selecteren, dan is deze niet op voorraad.

Controleer of de bevestiging van je bestelling niet in je ‘ongewenste mail’ terecht is gekomen. Wanneer je na een half uur nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen willen wij je vragen om contact met ons op te nemen. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@rellixjeans.com.

Geplaatste bestellingen kunnen wij helaas niet annuleren omdat ons systeem bestellingen automatisch verwerkt. Je kunt je bestelling na ontvangst retour sturen.

In de webshop van Indian Bluejeans kun je betalen met: iDEAL, Klarna, Visa, Mastercard, Creditcard, Vpay en Paypal. Bij verzending naar België heb je ook de mogelijkheid om te betalen via Bancontact.

Beschikbaar voor ABN Amro Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Uit veiligheidsoverwegingen vindt de transactie plaats via je online bankrekening. Betalen is eenvoudig en vindt plaats op de zelfde strenge veiligheidsvoorschriften als van je eigen bank. Voor België maken we gebruik van Bancontact. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL.

De Klarna app geeft je de vrijheid om te betalen wanneer het jou uitkomt. Kies de gewenste betaaldatum met één klink, of meld indien nodig een probleem of retour om je betaling te pauzeren.

Beschikbaar voor Visa, Mastercard en VPay. Je gegevens zijn beschermd tegen toegang door derden.

Om PayPal te gebruiken, moet je eerst een account aanmaken. PayPal is een veilige en snelle manier om online te betalen zonder dat je financiële gegevens hoeft te verstrekken.

Zodra je betaling gelukt is, ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven emailadres.

Rellix jeans verstuurt alle pakketten met GLS. Deze bezorgt 5 dagen per week. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan heb je je bestelling binnen 1-2 dagen (binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden) in huis. Bestel je na 15.00 uur dan ontvang je je bestelling een dag later. We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, maar het kan voor komen dat deze een dag later geleverd wordt.

Wanneer het pakketje niet bij de buren is afgegeven, zal GLS de volgende dag een tweede leveringspoging doen. Mocht GLS wederom niemand thuis treffen, dan laat GLS een afhaalbericht achter in de brievenbus.

Zodra we je bestelling hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace-nummer waarmee je je pakketje kunt volgen.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,99. De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen €7,99. Voor overige landen neem contact met ons op. Bij besteding boven de €49.99 betaal je geen verzendkosten.

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken storten wij dan binnen 14 dagen terug. Uiteraard doen we ons uiterste best om deze situatie te voorkomen.

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Wij accepteren enkel ongedragen en/of ongewassen kleding. Alle artikelen moeten voorzien zijn van de aangehechte, originele kaartjes en labels. Gebruik de originele verpakking om het artikel retour te sturen. Het pakket dient op eigen kosten retour gestuurd te worden naar Graafsebaan 137 5248 NL Rosmalen. Zorg ervoor dat je de track en trace code bewaard, zo kan je altijd zien waar je pakketje op dat moment is. We ontvangen je retour graag binnen 14 dagen.

Na ontbinding van de overeenkomst wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten (bij het retourneren van de volledige bestelling) uiterlijk binnen 14 dagen op jouw rekening gestort. Retourkosten worden niet vergoed.

Heb je een andere vraag? Stel hem hier!